ivailo-stanev_underwater-photography-0003

Трикратната носителка на „Златна игла” и един от най-добрите български фотографи – Ивайло Станев, в екип с фотографа Мартин Христов, случиха предизвикателството и реализираха уникална по рода си Сесия с топ модела от агенция „Визаж” – Кристина Несторова.

За първи път в историята на българската мода бе заснета рекламна фотосесия под вода с Haute couture тоалет на впечатляващата София Борисова.
До момента не е снимана толкова скъпа рокля в подобни условия. бопитен фактът, че в световен мащаб подобни фотосесии се снимат от професионални гмуркачи или дами, занимаващи се с водни спортове. За първи път топ модел се впуска в приключението на подводни снимки и реализира впечатляващи кадри, запечатани от Ивайло Станев и неговия екип.
ivailo-stanev_underwater-photography-0001

 

ivailo-stanev_underwater-photography-0002

Кристина Несторова, „дефилира” под водата, облечена в ефирна червена рокля от колекция пролет-лято 2017 г. на популярната българска дизайнерката. Колекция, която ще бъде представена официално пред отбрана публика в края на септември на изискано самостоятелно ревю на София Борисова в столицата на Италия – Рим.

unnamed-2-3

unnamed-17

Подводната фотосесията е реализирана в басейн в морския курорт Приморско. Снимките са продължили над 5 часа. Впечатляващ проект, който изисква изключителен професионализъм.

http://codefashion.bg/2016/09/16/плуващата-haute-couture-рокля-на-софия-борисова/
http://www.jenatadnes.com/moda/pluvashtata-roklya-na-sofiya-borisova/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

top